Aangifte erfbelasting Den Bosch | René de Bonth

Aangifte erfbelasting Den Bosch

 

Is een dierbare van u overleden? Nabestaanden moeten meestal aangifte inkomstenbelasting doen over het inkomen van de overleden persoon in het jaar van overlijden. Als nabestaande heeft u vaak andere dingen aan uw hoofd dan het indienen van de aangifte erfbelasting en de laatste aangifte inkomstenbelasting.

Daarnaast kunnen zulke aangiften vaak ingewikkeld zijn voor personen die daar niet vaak mee in aanraking komen, toch ontkomt u niet aan deze aangifte erfbelasting. Het fout indienen kan vervolgens tot vervelende navorderingen of boetes leiden, waar niemand op zit te wachten. 

 

Voorkom naheffingen en boetes

 

Niets is vervelender dan extra of teveel belasting afdragen. Vaak controleert de Belastingdienst op een later tijdstip de ingediende aangiften, waardoor de correcties of boetes op een onverwacht moment bij u op de mat vallen. Voorkom dit daarom door tijdig de aangifte erfbelasting en aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Zo weet u op tijd waar u aan toe bent en komen er geen nare verrassingen om de hoek kijken. De aangifte erfbelasting dient binnen 8 maanden na het overlijden van de erflater door de Belastingdienst zijn ontvangen.

 

Wij helpen u

 

De zorg om deze laatste aangiften nemen wij graag voor u uit handen. Onze adviseurs hebben ruime ervaringen en up-to-date kennis van de huidige wet- en regelgeving. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om een foutieve aangifte. Wij nemen alle zaken met u door in een persoonlijk gesprek, waarna we de aangiften zullen invullen en versturen naar de Belastingdienst. Ons doel is om u (binnen de kaders van de wet) zo weinig mogelijk belasting te laten betalen. Daarnaast nemen wij de verdere correspondentie met de Belastingdienst op ons. Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs!

 

Direct vragen stellen

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw aangifte inkomstenbelasting of de aangifte erfbelasting te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe belastingadviseur in de regio Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!