Online boekhouding | Online boekhouden | Facturen inlezen | Den Bosch

Online boekhouding: alle voordelen

Niet wachten op de boekhouder

Normaal gesproken brengt u eens per maand of kwartaal uw mappen naar de boekhouder. Deze verwerkt alles en vertelt u hoe uw bedrijf gedraaid heeft. Door een online boekhouding kunt u op elk moment van de dag facturen en bonnetjes uploaden, deze worden vaak dezelfde dag nog verwerkt!

Wij kijken met u mee

Samen overleggen over uw cijfers? Of twijfelt u over uw kennis over boekhouden? Wij kunnen met u meekijken en samen zorgen we ervoor dat u een administratie heeft die helemaal klopt!

Backups

Uw online boekhouding wordt continu geback-upt door de softwareleverancier. Hierdoor voorkomt u dat u bij een computercrash of een brand al uw gegevens kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen.

Geschikt voor alle ondernemers

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is. Met online boekhouden bij René de Bonth is het mogelijk om uw boekhouding van a tot z te verwerken.

Altijd en overal toegang

U hoeft geen speciale software te installeren op uw computer. U kunt via uw internetbrowser óveral eenvoudig inloggen.

Minder kwijtraken

Herkent u dat uw boekhouder of adviseur vraagt naar die ene factuur of dat ene bonnetje? Met een online boekhouding is het mogelijk om al uw bestanden direct te uploaden. Ook is het mogelijk een foto te maken met uw telefoon van een bonnetje en deze direct naar uw online boekhouding te sturen.

Nog niet overtuigd?

Het voeren (en bewaren) van een goede financiële administratie is verplicht voor iedere ondernemer. De boekhouding wordt door veel ondernemers gezien als een noodzakelijk kwaad. Sommige ondernemers kiezen ervoor om de administratie zelf bij te houden, maar het laten verzorgen van uw financiële administratie kan u veel voordelen opleveren. 

Wist u dat het hebben van een online boekhouding u en uw bedrijf klaar kan stomen voor de toekomst? Doordat u altijd inzicht heeft in uw cijfers, kunt u snel reageren op veranderingen. Daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld. Lees snel verder om alle voordelen van een online boekhouding te ontdekken. 

 

Bespaar tijd, geld en frustratie 

Het zelf bijhouden van uw administratie kan een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Wij kunnen uw administratie automatiseren waardoor dit u tijd (en dus geld) kan besparen. U hoeft in dit geval enkel uw in- en verkoopfacturen in te scannen (wij kunnen dit uiteraard ook voor u) en wij verzorgen de rest!

 

Bespaar belasting!

Wij zien vaak dat ondernemers die zelf hun administratie verzorgen daar niet de volledige kennis voor hebben. Dit heeft als gevolg dat mogelijke aftrekposten niet bekend zijn of onjuist toegepast worden. Vervolgens betaalt u teveel belasting of krijgt u naheffingen en boetes opgelegd door de Belastingdienst. Daarnaast is het zelf invullen van uw belastingaangiften een slecht idee als u niet alle kennis in huis heeft. Door uw administratie uit te besteden verdient u vaak de kosten die dit met zich meebrengt terug door de vermindering van belasting.

 

Eenvoudig en snel facturen maken én inboeken

Maakt u nog facturen in Excel? Houdt u in mappen of op papier bij welke facturen betaald en nog niet betaald zijn? Voert u bij het boeken van de bankmutaties nog elk bedrag handmatig in?

Kunt u een van de bovenstaande vragen met ja beantwoorden? Dat kan veel eenvoudiger! Er zijn tegenwoordig een hoop modules beschikbaar die u het werk een stuk eenvoudiger en overzichtelijker kunnen maken. Wij hebben ruime ervaring met het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Dit voorkomt een hoop zorgen voor u en daarnaast kunt u door middel van deze modules uw organisatie beter in de grip houden. 

 

Altijd op de hoogte van uw cijfers

Door het verkorten van de verwerkingstijd van uw administratie kunt u steeds vaker een actuele stand van zaken van uw bedrijf inzien. Zo kunt u deze informatie gebruiken om uw onderneming op het juiste moment vooruit te helpen.

Met een online boekhouding kunt u als ondernemer áltijd uw cijfers inzien. Dit betekent dat door middel van enkele klikken met de muis u bijvoorbeeld precies kunt zien welke facturen nog betaald moeten worden. 

Twijfelt u nog of het uitbesteden van uw boekhouding wel een goed idee is? Neem contact op met een van onze adviseurs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ontdek de eindeloze mogelijkheden met een online boekhouding. 


Direct vragen stellen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw boekhouding tot in de puntjes te laten verzorgen of uw belastingaangiften fiscaal voordelig te verwerken? Een online boekhouding kan wellicht uitkomst bieden. Of bent u op zoek naar een nieuwe belastingadviseur in de regio Vlijmen of Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!