Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden al mogelijk vanaf 1 werknemer!

Waar kunnen wij u bij helpen?

Het aannemen van personeel kan veel vragen oproepen. Laat u ondersteunen bij de volgende situaties:

Aanvragen van subsidies

Wist u dat u in sommige gevallen gebruik kunt maken van subsidies voor bijvoorbeeld stagiares of een oudere werknemer? Onze adviseurs trekken tijdig aan de bel en kunnen deze aanvragen voor u verzorgen!

Aanmelden pensioenfonds

Als u personeel in dienst neemt, bent u in veel gevallen verplicht om pensioenpremies te gaan afdragen. U dient maandelijks gegevens door te geven aan het pensioenfonds. Bij onjuiste berekeningen kan u dit snel veel geld kosten!

Nettoloon

U wilt graag het nettoloon zo hoog mogelijk hebben, zodat uw medewerker zoveel mogelijk overhoudt en het u zo min mogelijk kost. Wat zijn de opties om het nettoloon zo voordelig mogelijk te verhogen?

Zzp'er in dienst

Wist u dat u risico loopt als u een zzp’er in dienst neemt? Heeft u alle maatregelen getroffen om geen risico meer te lopen?

Auto van de zaak

Een auto van de zaak, voor uzelf of voor een medewerker. Hoe kunt u dit het voordeligst verwerken in het salaris?

Arbeidscontracten

Een arbeidscontract is het begin van de relatie tussen werknemer en werkgever. Wij zorgen ervoor dat uw contracten voldoen aan alle wet- en regelgeving (en eventuele CAO´s) en waarschuwen u tijdig bij afloop van lopende contracten!

Proforma loonstroken

Bent u personeel aan het aannemen of wilt u weten wat een loonsverhoging u kost? Wij kunnen voor u een proforma loonstrook maken, zodat u en uw werknemer nooit voor verrassingen komen te staan!

Zieke werknemer

Iedereen wordt wel eens ziek, de een wat langer dan de ander. Een langdurig zieke werknemer kan voor u een grote kostenpost betekenen. Wij adviseren en ondersteunen bij de volgende zaken: ziekmelden bij de verzekeringsmaatschappij, contact met arbodienst, eventueel inschakelen van een deskundige op het gebied van arbeidsrecht.

Ontslag

Bent u ontevreden over een werknemer en wilt u deze ontslaan? U dient dan met een aantal zaken rekening te houden, zodat u geen vervelende verrassingen achteraf krijgt. Waar dient u rekening mee te houden?

Reiskostenvergoeding

Uw werknemers reizen elke dag van en naar het werk. Hiervoor kunt u ze een vergoeding geven, die in veel gevallen belastingvrij is. Wat mag u vergoeden aan uw werknemers, zonder dat dit belast is.

Loop geen risico, besteed uw salarisadministratie uit!

Onze adviseurs ontzorgen en ondersteunen u optimaal!

Wij nemen graag uw zorgen voor de salarisadministratie uit handen. Daarnaast kunnen we ook een adviserende rol aannemen op het gebied van HR (arbeidscontracten, ziekmeldingen e.d.). Als werkgever wilt u zeker zijn van een juiste en tijdige loonadministratie die aan alle wetten voldoet. Vooral de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving of cao en arbeidsvoorwaarden kunnen het verzorgen van uw eigen loonadministratie tijdrovend en ingewikkeld maken.

Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw salarisadministratie uit te besteden of ondersteuning op het gebied van HR? Of bent u op zoek naar een nieuwe adviseur op het gebied van personeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!