073-5119038 info@renedebonth.nl
Loonadministratie Salarisadministratie Waalwijk

Loonadministratie

 

Wij nemen graag uw zorgen voor de salarisadministratie uit handen. Daarnaast kunnen we ook een adviserende rol aannemen bij het opzetten van uw eigen salarisadministratie. Als werkgever wilt u zeker zijn van een juiste en tijdige loonadministratie die aan alle wetten voldoet. Vooral de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving of cao en arbeidsvoorwaarden kunnen het verzorgen van uw eigen loonadministratie tijdrovend en ingewikkeld maken.

 

Veelvoorkomende vragen

Wij kunnen u helpen met elk vraagstuk op het gebied van loon of salaris. Enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn:

  • Een personeelslid krijgt een auto van de zaak, hoe kan ik dit het beste verwerken?
  • Hoe kan ik het nettoloon zo hoog mogelijk krijgen, zonder meer belasting af te dragen?
  • Ik heb ingeleend personeel in dienst, voldoe ik aan alle wet- en regelgeving en ben ik niet aansprakelijk voor schulden die de uitlener heeft gemaakt?
  • Mijn werknemer is ziek, hoe ga ik hiermee om?
  • Kan ik netto niet meer overhouden dan dat ik nu doe?

 

Rijzen de bovenstaande vragen bij u? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het uit handen nemen van de salarisadministratie, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken en u zich compleet op het ondernemen kunt richten. Neem daarnaast eens een kijkje welke zaken wij voor u als ondernemer nog meer kunnen regelen:

 


Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw salarisadministratie uit te besteden of uw loonstroken te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuw administratiekantoor in de regio Vlijmen of Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!