073-5119038 info@renedebonth.nl
Samenstellen jaarrekening | Administratiekantoor Boekhouder Kaatsheuvel

Samenstellen van de jaarrekening

 

Voor veel ondernemers is het samenstellen van de jaarrekening een noodzakelijk kwaad of een onthulling van het resultaat dat zij het afgelopen jaar hebben behaald. Wij zien de jaarrekening als een verplicht onderdeel van uw ondernemer zijn. Het opstellen van de jaarrekening biedt kansen om de mogelijkheden om belastingbesparingen te onderzoeken (uiteraard binnen de kaders van de wet).

Wij streven ernaar om u periodiek op de hoogte te stellen van de resultaten van uw bedrijf. De inhoud van de jaarrekening zal dan geen verrassing meer voor u zijn, omdat u reeds op de hoogte bent. Wij zijn van mening dat u zo snel mogelijk moet kunnen bijsturen op basis van de resultaten die uw onderneming behaalt. Dit kan het beste als u ook real-time op de hoogte bent van uw cijfers.

Tijdens de bespreking van de jaarlijkse cijfers wordt vaak inhoudelijk gesproken over de resultaten en de huidige stand van zaken in financiële zin, maar dit hoeft uiteraard niet. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wat u als ondernemer bezighoudt en wellicht wakker houdt. Dit kunnen dus de meest uiteenlopende dingen zijn. 

Benieuwd welke andere diensten wij aanbieden? Kijk ook eens bij:


Direct vragen stellen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw jaarrekening samen te laten stellen of uw belastingaangiften te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuw administratiekantoor in de regio Kaatsheuvel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!