Jaarrekening samenstellen

Heeft u genoeg grip op uw cijfers en dus uw bedrijf?

Sparren en inzicht krijgen

Voor veel ondernemers is het samenstellen van de jaarrekening een noodzakelijk kwaad of een onthulling van het resultaat dat zij het afgelopen jaar hebben behaald. Wij zien de jaarrekening als een verplicht onderdeel van uw ondernemer zijn. Het opstellen van de jaarrekening biedt kansen om de mogelijkheden om belastingbesparingen te onderzoeken (uiteraard binnen de kaders van de wet).

Wij streven ernaar om u periodiek op de hoogte te stellen van de resultaten van uw bedrijf. De inhoud van de jaarrekening zal dan geen verrassing meer voor u zijn, omdat u reeds op de hoogte bent. Wij zijn van mening dat u zo snel mogelijk moet kunnen bijsturen op basis van de resultaten die uw onderneming behaalt. Dit kan het beste als u ook binnen enkele seconden op de hoogte kunt zijn van uw cijfers.

 

Jaarrekening samenstellen Den Bosch
Jaarrekening samenstellen Den Bosch
Jaarrekening samenstellen Den Bosch

Waar loopt u tegenaan?

Tijdens de bespreking van de jaarlijkse cijfers wordt vaak inhoudelijk gesproken over de resultaten en de huidige stand van zaken in financiële zin, maar dit hoeft uiteraard niet. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wat u als ondernemer bezighoudt en wellicht wakker houdt. Dit kunnen dus de meest uiteenlopende dingen zijn. Enkele voorbeelden waar we met ondernemers over praten tijdens een bespreking:

  • Zijn alle activiteiten van uw bedrijf wel winstgevend?
  • Hoe ziet uw bedrijf er over tien of twintig jaar uit?
  • Is de gekozen rechtsvorm of structuur nog wel gunstig voor uw situatie?
  • Heeft u nagedacht over uw pensioen? Wat voor pensioen zou u willen ontvangen wanneer u stopt met werken?
  • Uitbreiding van de activiteiten van uw bedrijf: waar loopt u tegenaan?
  • Heeft u inzichtelijk voor het komende jaar wat de te verwachten kosten en opbrengsten gaan zijn?
  • Hoe berekent u de verkoopprijzen die u hanteert?
  • Welke financieringsvorm kunt u het beste kiezen?

Daarnaast zijn er uiteraard een heleboel vragen die bij u kunnen spelen, waar u wellicht graag eens over zou willen sparren. Twijfel daarom niet en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Deskundig en betrouwbaar advies?
Stap vandaag over!

Direct vragen stellen

Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw jaarrekening deskundig kan samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!