TeamViewer | Administratiekantoor Vlijmen | Belastingaangiften

TeamViewer

Door middel van TeamViewer kunnen wij op afstand helpen. Wij nemen dan namelijk uw beeldscherm over en kunnen hetzelfde zien als u ziet op uw scherm. U moet hiervoor wel eerst TeamViewer installeren op uw computer. 

Download

 

Klik op bovenstaande link en vervolgens op het groene vlak met de tekst: TeamViewer downloaden

TeamViewer | Administratiekantoor Vlijmen | Belastingaangiften

 

Klik op opslaan zodat het programma wordt gedownload. Zodra het bestand gedownload is, moet u de installatie uitvoeren. Klik het bestand aan en druk vervolgens op uitvoeren. Het programma wordt nu geïnstalleerd op uw computer. 

Geef deze codes door aan uw contactpersoon en de verbinding is tot stand gebracht.

Let erop dat de verbinding aan het einde van het gesprek weer wordt verbroken. Mocht u dit vergeten, dan gebeurt dit automatisch als u uw computer uitzet.

 

Voordelen van TeamViewer:

  • Tijd en dus geld besparen. Door hulp op afstand is het mogelijk om u snel en efficiënt te helpen. Er wordt namelijk reistijd en -kosten bespaard.
  • Veilig en persoonlijk. Teamviewer is een veilige omgeving. Zo worden uw gegevens vertrouwelijk en veilig behandeld tijdens de verbinding.
  • Eenvoudig en snel te installeren. TeamViewer is binnen enkele seconden op uw computer geïnstalleerd.
  • Teamviewer werkt op meerdere platformen. Zo maakt het namelijk niet uit of u TeamViewer wilt gebruiken voor uw computer (Mac of Windows), uw telefoon of zelfs tablet.

 


Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie te automatiseren of uw belastingaangiften te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuw administratiekantoor in de regio Vlijmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!