STARTENDE ONDERNEMER?

Wij stomen u en uw bedrijf klaar voor een bruisende toekomst!

Heeft u aan alles gedacht?

Vele tevreden startende ondernemers gingen u voor. Laat u helpen bij de volgende zaken:

Aanmelden bij de Belastingdienst

Als u start met ondernemen, komt u vroeg of laat in aanraking met de Belastingdienst. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en voorkom problemen achteraf.

Aanmelden bij de KvK, brancheorganisatie en/of de gemeente

Als startende ondernemer begint uw bedrijf met de aanmelding bij de KvK. Daarnaast komt het in sommige branches voor dat u verplicht bent u in te schrijven bij een branchevereniging.

Opzetten van een administratie

Vanaf het moment van het starten van uw bedrijf is het verplicht om een administratie bij te houden. Wij helpen u hierbij, zodat u maximaal gebruik maakt van alle aftrekposten. Lees meer…

Opstellen van contracten

Maakt u afspraken met werknemers, leveranciers of andere partijen? Zorg ervoor dat u hierbij contracten op laat stellen zodat u zo min mogelijk risico loopt.

Oprichten van een B.V. of andere vennootschap

Heeft u alle voor- en nadelen van de verschillende bedrijfsvormen tegen elkaar afgewogen? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze door u te informeren over alle mogelijkheden.

Opstellen van een ondernemingsplan

Bent u van plan om een financiering aan te vragen? Vaak vraagt de bank om een ondernemingsplan. Wij hebben ruime ervaring met deze gesprekken met de bank en kunnen u precies vertellen waar u op moet letten.

Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen

Een goede voorbereiding brengt succes

Een eigen zaak is naast een bron van inkomsten bovenal een persoonlijke uitdaging. Jaarlijks ontstaan dan ook tienduizenden nieuwe ondernemingen en de laatste jaren neemt het aantal ook alleen maar toe. Gemiddeld is echter na twee jaar 25% van de gestarte bedrijven weer beëindigd en na vijf jaar zelfs 50%. Een succes is dus niet zomaar gegarandeerd en is onder andere afhankelijk van een gedegen voorbereiding.

Als startende ondernemer komen er een hoop vragen op u af, waar u wellicht in eerste instantie niet aan gedacht had. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een goed ondernemingsplan of over uw belastingaangiften. Uiteraard is ook een gestructureerde en overzichtelijke administratie van belang. Alleen zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw onderneming.

Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie uit te besteden of uw
belastingaangiften te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe accountant Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met accountant Waalwijk op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!