Erkend leerbedrijf | Stage | Administratiekantoor Drunen Vught

Erkend leerbedrijf

 

Wij vinden het belangrijk dat mensen een mogelijkheid krijgen tot het volgen van een opleiding en praktijkervaring op kunnen doen. Daarom heeft ons bedrijf zich gekwalificeerd als SBB erkend leerbedrijf.

Binnen SBB werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Onderwijs en bedrijfsleven maken samen afspraken over kwalificatiedossiers en de examinering in het MBO. Wat een MBO’er moet kennen en kunnen aan het eind van zijn opleiding ligt vast in het kwalificatiedossier. Op basis van deze dossiers maken onderwijsinstellingen hun onderwijsprogramma’s. SBB ontwikkelt dus de dossiers en het ministerie van OCW stelt ze vast.

Examineren is de manier om vast te stellen of een student voldoet aan de diploma-eisen. Scholen zijn hiervoor verantwoordelijk maar het bedrijfsleven is nauw betrokken. Onderwijs en bedrijfsleven ontwikkelen in SBB examenprofielen. Daarin staan duidelijke afspraken over bijvoorbeeld de rol van het bedrijfsleven in het examineringsproces.

Ben jij een MBO-student en studeer jij voor het beroep als financieel administrateur? Wellicht hebben we voor jou een plek om je praktijkervaring vorm te gaan geven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, schroom dus niet om je cv en begeleidende brief naar ons toe te sturen. Bekijk onze pagina met huidige vacatures of neem contact met ons op!


Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw salarisadministratie uit te besteden of uw aangifte omzetbelasting te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuw administratiekantoor in de regio Drunen of Vught? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!

<br>

    <!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> location = 'https://renedebonth.nl/bedankt/';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}, false );<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>