Belastingadvies Ondernemers

Onze belastingadviseurs zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken om belastingen!

Wat kunnen wij voor u regelen?

Voorkom dat u teveel belasting betaalt en voorkom boetes en naheffingen. Laat u helpen bij de volgende zaken:

Aangifte omzetbelasting

Bij ondernemen komt u in negen van de tien gevallen in aanraking met btw. Wij kunnen de volledige aangifte btw verzorgen of uw voorbereide aangifte nakijken.

Daarnaast adviseren we bijvoorbeeld ook over: btw bij facturering en btw in het buitenland (van kleine tot hele grote opdrachten).

 

Loonbelasting

Als u personeel in dienst heeft of uzelf loon uitkeert, moet u rekening houden met loonbelasting. Wij ontzorgen ondernemers op het gebied van hun salarisadministratie.

Wij adviseren ondernemers bijvoorbeeld op het gebied van: werkkostenregeling,  loonkostensubsidies, optimaliseren van nettolonen en het indelen in de juiste sector.

 

Inkomstenbelasting

Vanaf het moment van het starten van uw bedrijf wordt uw aangifte inkomstenbelasting ingewikkelder. Wij helpen ondernemers om hun belastingaangifte zo gunstig mogelijk in te dienen, zodat u maximaal gebruik maakt van alle aftrekposten.

Vennootschapsbelasting

Als u een B.V. of N.V. hebt moet u jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting doen. Onze belastingadviseurs verzorgen deze aangifte door maximaal rekening te houden met uw situatie.

Daarnaast adviseren we bijvoorbeeld graag over de verschillende aftrekposten die er zijn en hoe we vervolgens een en ander zo fiscaal vriendelijk in elkaar kunnen steken.

 

Dividendbelasting

Wilt u dividend uitkeren uit uw vennootschap? Heeft u de afweging gemaakt of dividend uitkeren de meest voordelige keuze is? Wij adviseren ondernemers bij het maken van deze keuze en kunnen daarnaast de bijbehorende aangifte verzorgen.

 

Erf- en schenkbelasting

Als ondernemer kunt u ook als privépersoon in aanraking komen met belastingen: namelijk erf- en schenkbelasting. Wij kunnen voor u de aangifte erf- en/of schenkbelasting verzorgen en u hierin adviseren, zodat u zo min mogelijk belasting betaalt!

Loop geen risico, laat u adviseren en bijstaan door onze belastingadviseurs

Belastingcontrole?

De Belastingdienst is de laatste jaren steeds vaker gaan controleren. Bij zo’n controle wordt uw gehele administratie opgevraagd en beoordeeld.

Kun je een belastingcontrole voorkomen? Ja en nee. Het kantoor dat je administratie en bijbehorende aangiften verzorgd kan een samenwerking met de Belastingdienst afsluiten. Daarnaast heb je als kantoor natuurlijk ook een naam en reputatie die bij de Belastingdienst meespeelt.

Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie uit te besteden of uw
belastingaangiften te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe belastingadviseur? Neem dan vrijblijvend contact met onze belastingadviseurs op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!