073-5119038 info@renedebonth.nl
Belastingadviseur Den Bosch Waalwijk Vlijmen Belastingadvies

Belastingadvies

 

Bij het ondernemer zijn komt u vroeg of laat in aanmerking met de Belastingdienst. Ondernemers ervaren fiscale zaken vaak als erg ingewikkeld, omdat zij hier niet dagelijks mee in aanmerking komen. Wij staan u bij in alle fiscale vraagstukken die bij u rijzen. Daarnaast verzorgen wij (of ondersteunen wij bij het indienen van) alle benodigde aangiften voor uw bedrijf:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Erf- en schenkbelasting

Wij maken voor u een belastingadvies op maat, zo zorgen wij ervoor dat u geen problemen krijgt met de Belastingdienst of teveel belasting betaalt.

 

Belastingcontrole

De Belastingdienst is de laatste jaren steeds vaker gaan controleren. Bij zo’n controle wordt uw gehele administratie opgevraagd en beoordeeld. Kun je een belastingcontrole voorkomen? Ja en nee. Het kantoor dat je administratie en bijbehorende aangiften verzorgd kan een samenwerking met de Belastingdienst afsluiten. Dit wordt horizontaal toezicht genoemd. Vervolgens maken beide partijen vooraf afspraken om de kwaliteit van de aangiften te garanderen. Door deze afspraken zal de Belastingdienst minder vaak klanten controleren, doordat het vertrouwen in het kantoor toeneemt. Ons kantoor heeft zich al enkele jaren aangesloten bij het horizontaal toezicht van de Belastingdienst. 

Bent u benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Kijk eens op de volgende pagina’s:

 


Direct vragen stellen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw aangifte omzetbelasting te laten verzorgen door een belastingadviseur? Onze kantoor verzorgt aangiften voor ondernemers in onder andere de regio Den Bosch en Vlijmen. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!