073-5119038 info@renedebonth.nl
Wie zijn wij? Boekhouder | Administratiekantoor | Accountant | Waalwijk | Den Bosch

Wie zijn wij?

 

In de afgelopen 30 jaar is René de Bonth Administraties en Belastingadviezen uitgegroeid tot een breed financieel advieskantoor voor ondernemers én particulieren in de regio Den Bosch en Waalwijk. Onze persoonlijke aanpak maakt ons anders dan andere kantoren. We bieden advies in de breedste zin van het woord, het gaat er namelijk om wat u als ondernemer bezighoudt!

 

Wat bieden wij?

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan diensten: van het verzorgen van uw financiële administratie of loonadministratie tot het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting. Van het automatiseren van uw facturatieproces tot het uit handen nemen van uw zorgen om ingewikkelde fiscale regelgeving. Ondanks dat wij door de jaren heen flink zijn gegroeid staat het persoonlijke contact met onze klanten, zowel nu als in de toekomst, altijd voorop. Onze persoonlijke benadering houdt in dat u als klant niet voor verrassingen komt te staan.

Benieuwd welke diensten wij onder andere aanbieden?

 

Zakelijke sparringpartner

Wij zijn van mening dat een zakelijke sparringpartner achter u moet staan, zelfs als er moeilijke tijden aanbreken. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben dat ze altijd contact met ons op kunnen nemen, zonder te horen te krijgen dat het erg druk is. Of erger: de vraag of u later teruggebeld kunt worden, maar uiteindelijk dagen moet wachten op dit telefoontje. Kortom wij vinden dat uw adviseur moet aanvoelen als een zakelijke vriend, die ook soms een kritische vraag stelt, omdat dit u aan het denken kan zetten.

 

 


Direct vragen stellen

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie te automatiseren of uw aangifte omzetbelasting te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder of accountant in de regio Den Bosch of Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!