Over Ons

René de Bonth Administraties en Belastingadviezen, meer dan alleen cijfers.

Lang verhaal kort

René de Bonth Administraties en Belastingadviezen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een breed financieel advieskantoor voor ondernemers én particulieren in de regio Den Bosch en Waalwijk. Vele tevreden klanten gingen u voor, maar wat maakt ons nu zo speciaal?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en vinden dat advies alleen bruikbaar is als dit helemaal op uw situatie is afgestemd. We bieden advies in de breedste zin van het woord, het gaat er namelijk ook om wat u als mens bezighoudt! We geven u dus adviezen die er écht toe doen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor uw belastingaangiften of het uitbesteden van uw administratie.

Ons klantenpakket bestaat voornamelijk uit (internationale) particulieren en zakelijke klanten in het MKB. Dat wil zeggen dat we onze diensten verlenen aan zzp’ers, maar ook aan controleplichtige bedrijven. Binnen ons kantoor zijn diverse specialisten aanwezig, die zich toegesneden hebben op specifitieke fiscaal-juridische en bedrijfseconomische onderwerpen. Hierdoor kunnen we voor al uw vraagstukken een passend antwoord geven. 

Administratiekantoor Vlijmen | René de Bonth
Administratiekantoor Vlijmen | René de Bonth
Administratiekantoor Vlijmen | René de Bonth

René de Bonth Administraties en Belastingadviezen

Vlijmen

 
Zakelijke sparringspartner

Wij zijn van mening dat een adviseur achter u moet staan, zelfs als er moeilijke tijden aanbreken. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben dat ze altijd contact met ons op kunnen nemen, zonder te horen te krijgen dat het erg druk is. Of erger: de vraag of u later teruggebeld kunt worden, maar uiteindelijk dagen moet wachten op dit telefoontje.

Kortom wij vinden dat uw adviseur moet aanvoelen als een zakelijke vriend, die ook soms een kritische vraag stelt, omdat dit u aan het denken kan zetten.

Wat kunnen wij u zoal bieden?

Meer tijd voor ondernemen?
Start vandaag!

Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie uit te besteden of uw
belastingaangiften te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder of belastingadviseur in de regio Den Bosch of Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!