Belastingadviseur Waalwijk | Wie zijn wij? | René de Bonth

Belastingadviseur Waalwijk

 

In de afgelopen 30 jaar is René de Bonth Administraties en Belastingadviezen uitgegroeid tot een breed financieel advieskantoor met adviseurs voor ondernemers én particulieren in onder andere de regio Waalwijk. Onze persoonlijke aanpak maakt ons onderscheidend ten opzichte van andere kantoren. Wij geloven namelijk dat uw adviseur altijd achter u moet staan. We bieden advies in de breedste zin van het woord, het gaat er namelijk om wat u als ondernemer bezighoudt!

 

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten: van het verzorgen van uw boekhouding tot het opstellen van uw belastingaangiften. Van het automatiseren van uw facturering tot het uit handen nemen van uw zorgen om ingewikkelde fiscale wetgeving. Ondanks dat wij door de jaren heen flink zijn gegroeid staat het persoonlijke contact met onze klanten, zowel nu als in de toekomst, altijd voorop. Onze persoonlijke benadering houdt in dat u als klant niet voor verrassingen komt te staan. Wij houden van heldere en eerlijke communicatie.

Benieuwd welke diensten wij onder andere aanbieden?

 

Zakelijke sparringpartner

Wij zijn van mening dat een zakelijke adviseur achter u moet staan, zelfs als er wat moeilijkere tijden aanbreken. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben dat ze altijd contact met ons op kunnen nemen, zonder te horen te krijgen dat het erg druk is. Of erger: de vraag of u op een later moment teruggebeld kunt worden, maar uiteindelijk dagen moet wachten op dit telefoontje. Kortom wij vinden dat uw adviseur moet aanvoelen als een zakelijke vriend, die ook soms een kritische vraag stelt, omdat dit u aan het denken kan zetten.

 

Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw belastingaangiften te laten verzorgen of om bijvoorbeeld uw aangifte erfbelasting in te laten vullen? Of bent u op zoek naar een nieuwe belastingadviseur Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!