Accountant | Boekhouder Heusden | Administratiekantoor

Boekhouder Heusden

 

In de afgelopen jaren is René de Bonth Administraties en Belastingadviezen uitgegroeid tot een advieskantoor voor particulieren én vooral ondernemers in oa. de regio Heusden. Wat ons anders maakt dan de rest? Onze persoonlijke aanpak. Wij geloven namelijk dat uw zakelijke adviseur altijd achter u moet staan en maatwerk voor elk individu moet bieden. We bieden u dus advies in de breedste zin van het woord, het gaat er namelijk om wat u als ondernemer bezighoudt! 

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten: van het opstellen van een financieringsaanvraag of het bijhouden van uw salarisadministratie tot het opstellen van uw belastingaangifte(n). Van het inrichten van uw boekhouding (zodat u meer tijd over heeft voor het ondernemen zelf) tot het maandelijks indienen van uw aangifte(n) omzetbelasting. Ondanks onze groei van de afgelopen jaren staat het persoonlijke contact met onze klanten, zowel nu als in de toekomst, altijd voorop. Onze persoonlijke benadering houdt in dat we ervoor zorgen dat u als klant niet voor verrassingen komt te staan. Wij houden van heldere en eerlijke communicatie.

 

Persoonlijk contact

Wij vinden dat een zakelijke sparringpartner achter u moet staan, zelfs als het even tegenzit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben dat ze altijd contact met ons op kunnen nemen, zonder te horen te krijgen dat het te druk is. Of misschien nog erger: of u later teruggebeld kunt worden, maar uiteindelijk lang moet wachten op dit belletje. Kortom wij vinden dat uw adviseur moet aanvoelen als een zakelijke vriend, die ook soms een kritische vraag stelt, omdat dit u aan het denken kan zetten.

Benieuwd welke diensten wij onder andere aanbieden?

 

Referenties
Tevreden klanten

"Al jaren verzorgt Administratiekantoor René de Bonth mijn aangifte en verdere belastingzaken. Dit kantoor is sterk in advies op maat, zowel voor particulieren als het MKB. Mijn ervaring is dat ze uitblinken in hun persoonlijke benadering, accuratesse, flexibiliteit en het actieve meedenken met de klant. Een aanrader!"

 

Dorette de Gier

"Wij zijn al sinds 2001 klant bij René de Bonth. Al die tijd al is alles netjes verzorgd. Er wordt altijd meegedacht met de ondernemer. Dit alles tegen een marktconform tarief. Ik raad dit administratiekantoor zeker aan."

 

Martie Passon

"Snelle en zeer zorgvuldige afhandeling van vragen, problemen en correspondentie. Daarnaast helder advies en meedenkend personeel. Wij zijn als bedrijf zeer tevreden met deze uitstekende dienstverlening."

 

Jörg Blass


Direct vragen stellen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw salarisadministratie te automatiseren of uw aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar een nieuwe accountant of boekhouder in de regio Heusden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)73 51 19 038 of vul het contactformulier in. Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!