Vacature financieel administratief medewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wat bieden wij je?

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Vlijmen en zijn op zoek naar jou! Op ons kantoor zijn 8 personen werkzaam en wij kenmerken ons door een gemoedelijke sfeer met collega’s en klanten.

We bedienen voornamelijk MKB-klanten uit de regio Den Bosch en Waalwijk. Daarnaast richten we ons sterk op de toekomst door de toepassing van alle moderne softwarekoppelingen die mogelijk zijn bij het boekhouden.

We zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker die op de arbeidsmarkt start of 1-3 jaar relevante werkervaring heeft.

Wat kunnen we jou bieden?

Ben jij op zoek naar een werkgever die je optimale kansen biedt om jezelf te ontwikkelen? Wij bieden je een informele en professionele werkomgeving waarin je jezelf, afhankelijk van inzet en capaciteiten, volledig kunt ontwikkelen.

Je werkt nauw samen professionals die jou ondersteunen en alle kneepjes van het vak leren op het gebied van vaktechniek, fiscale en bedrijfseconomische advisering en het gebruik van moderne softwaremogelijkheden in ons vakgebied. Jouw persoonlijke ontwikkeling als financieel administratief medewerker staat hoog in het vaandel!

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 • Het periodiek verwerken van de financiële administratie (bank, inkoop, verkoop, memoriaalposten);
 • Het opstellen van periodieke rapportages voor de klant;
 • Het voorbereiden van balansdossiers;
 • Het periodiek opstellen van de btw-aangiften;
 • Voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting;
 • Klanten ondersteunen bij het verwerken van hun administratie en het wegwijs maken in het boekhouden;
 • Het actief meedenken in hoe we de klant kunnen adviseren;

Met welke eigenschappen verras je ons?

 • Je bent een echte teamplayer, communicatief sterk en draagt bij aan onze goede werksfeer;
 • Je werkt nauwkeurig, kwaliteitsgericht en bent proactief;
 • Je hebt hart voor de zaak en wilt graag bijdragen aan ons gezamenlijk succes!
 • Je durft van gebaande paden af te wijken en nieuwe ideeën aan te dragen
 • Je bent dienstverlenend en professioneel ingesteld;
 • Je bent loyaal en leergierig;

Wat verwachten wij?

 • Je hebt ervaring met werken in boekhoudsoftware, bij voorkeur CASH (geen pré);
 • Je hebt een gedegen kennis van Excel;
 • Je communicatieve vaardigheden zijn mondeling en schriftelijk sterk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO bedrijfsadministratieMBO financieel administratief medewerkerMBO assistent accountant of een vergelijkbare opleiding.

Ben jij enthousiast?

Ben jij iemand die net zijn studie heeft afgerond of enkele jaren werkervaring heeft als financieel administratie medewerker, die analytisch sterk is en samen met collega’s en onze klanten hun bedrijf naar een hoger niveau kan brengen? Aarzel dan niet en solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met Caspar de Bonth, tel. 073-5119038 of caspar@renedebonth.nl

Vacature financieel administratief medewerker
Vacature financieel administratief medewerker
Vacature financieel administratief medewerker

Vijf redenen om te kiezen voor ons kantoor

 1. Je kunt je écht ontwikkelen bij ons. Wij staan bekend als een gedegen opleider van administratietalenten. Daarnaast bieden wij meer ervaren adviseurs verschillende bijscholingscursussen, zodat je altijd op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen.
 2. Veel contact met klanten. De beste adviseurs weten wat er speelt bij klanten. Daarnaast vinden wij het super belangrijk dat we een persoonlijke band opbouwen met onze klanten.
 3. Een goede werksfeer. Wij geloven in eerlijke en respectvolle communicatie. Een goede werksfeer is van doorslaggevend belang voor het plezier in je werk.
 4. We verbeteren ons elke dag. Dit betekent dat er veel ruimte is om jouw ideeën en visie aan te dragen en toe te passen in de organisatie.
 5. Een gezellig team. Ons team is divers en biedt ruimte voor elk individu. Vanaf dag 1 ben jij een volwaardig onderdeel van het team en zit je met de beslissers aan tafel. Samen zetten we onze schouders eronder, voeren we veranderingen door en vieren we de successen!

 

Ben jij klaar om je talent maximaal te ontwikkelen?
Start vandaag!

Direct vragen stellen

Ben je benieuwd naar de vacature financieel administratief medewerker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. Je bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!