Hulp belastingaangifte Den Bosch | Aangifte inkomstenbelasting

Hulp belastingaangifte Waalwijk

 

Voor veel mensen is de terugkerende jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting een lastige klus. Het komt regelmatig voor dat de aangifte verzorgd wordt door een kennis of familielid. Voor hen is het echter vaak moeilijk om van de snel veranderende belastingregels op de hoogte te blijven, waardoor uw aangifte mogelijk onjuist is ingevuld. Daarnaast zien we in de praktijk steeds vaker dat de vooringevulde aangifte verkeerde gegevens bevat, waardoor u ten onrechte teveel belasting betaalt! Daarnaast zien we helaas steeds vaker dat mensen voor hun belastingaangifte advies en informatie inwinnen bij de Belastingtelefoon. Daar blijkt echter steeds vaker onjuist advies gegegeven te zijn, waardoor duizenden euro’s misgelopen kunnen worden!

Wat kunnen wij nu voor u betekenen? Wij verzorgen voor u op betaalbare en deskundige wijze voor zowel particulieren als ondernemers:

 

Wanneer kunt u uw belastingaangifte beter laten doen door een deskundige?

  • In het belastingjaar dat u een huis heeft gekocht of verkocht
  • U heeft niet het gehele jaar gewerkt
  • Uw gezinssituatie is in het belastingjaar gewijzigd. Bijvoorbeeld: u bent gescheiden of u gaat scheiden
  • U heeft levens- of kapitaalverzekeringen afgesloten
  • Uw bezittingen zijn omvangrijk (onroerend goed, beleggingsportefeuilles en evt. buitenlands vermogen)
  • U heeft omvangrijke zorgkosten, omdat u of uw partner ziek of invalide bent

 

Naheffingsaanslag ontvangen?

Heeft u uw belastingaangifte zelf ingevuld en een brief ontvangen van de Belastingdienst dat zij niet akkoord zijn met de aangifte? Dan kunt u zomaar een naheffing of boete ontvangen. Voorkom dit daarom op tijd en neem contact op met ons kantoor. Wij beoordelen dan namelijk uw aangifte en stellen een eventueel bezwaarschrift voor u op. 

Benieuwd welke diensten wij onder andere aanbieden?

 


Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw administratie te automatiseren of uw belastingaangifte(n) te laten verzorgen? Of bent u op zoek naar hulp bij uw belastingaangifte in de regio Waalwijk Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!