Hulp belastingaangifte Den Bosch | Aangifte inkomstenbelasting

Belastingaangifte laten doen Den Bosch

 

Voor veel mensen is de terugkerende jaarlijkse belastingaangifte een lastige klus. Het komt regelmatig voor dat de aangifte verzorgd wordt door een kennis of familielid. Voor hen is het echter vaak moeilijk om van de snel veranderende belastingregels op de hoogte te blijven, waardoor uw aangifte mogelijk onjuist is ingevuld. Daarnaast zien we in de praktijk steeds vaker dat mensen die zelf hun aangifte

Wat kunnen wij nu voor u betekenen? Wij verzorgen voor u op betaalbare en deskundige wijze:

 

Wanneer kunt u uw belastingaangifte beter laten doen door een belastingadviseur?

  • In het belastingjaar dat u een huis heeft gekocht of verkocht
  • U heeft niet het gehele jaar gewerkt
  • Uw gezinssituatie is in het belastingjaar gewijzigd. Bijvoorbeeld: u bent gescheiden of u gaat scheiden
  • U heeft levens- of kapitaalverzekeringen afgesloten
  • U bezit vermogen anders dan bankrekeningen (onroerend goed, beleggingsportefeuilles en evt. buitenlands vermogen)
  • Er zijn veel zorgkosten gemaakt in het belastingjaar, omdat u of uw partner ziek of invalide bent

 

Stop met teveel belasting te betalen!

Het komt regelmatig voor dat we zien dat mensen in het verleden zelf hun belastingaangifte hebben ingevuld en hierbij enkele belangrijke bespaarmogelijkheden laten liggen. U kunt hierbij aan allerlei dingen denken, soms zelfs kinderlijk eenvoudig. Je moet het maar net weten. Uiteraard zijn deze tips altijd binnen de grenzen van de wet, zodat u later geen problemen krijgt met de Belastingdienst. Vaak zien we dan dat we onszelf ruimschoots terugverdienen en dat betekent dat het dus zeker waardevol kan zijn om uw situatie eens onder de loep te leggen!

 

Naheffingsaanslag ontvangen?

Heeft u uw belastingaangifte zelf ingevuld en een brief ontvangen van de Belastingdienst dat zij niet akkoord zijn met de belastingaangifte? Dan kunt u zomaar een naheffing of boete ontvangen. Voorkom dit daarom op tijd en neem contact op met ons kantoor. Wij beoordelen dan namelijk uw aangifte en stellen een eventueel bezwaarschrift voor u op. 

Benieuwd welke diensten wij onder andere aanbieden?

 


Direct vragen stellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te kijken of u belasting kunt besparen of uw belastingaangifte(n) te laten doen? Of bent u op zoek naar hulp bij uw belastingaangifte in de regio Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5119038 of vul het contactformulier in.

Wij streven ernaar om uw ingevulde contactformulier te beantwoorden binnen 24 uur. U bent overigens altijd welkom om geheel vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!